Actualitate Național

Incendiu la Spitalul din Roman! Pompierii au activat planul roșu de intervenție!

În cursul nopții dintre vineri spre sâmbătă, un incediu a izbucnit la Spitalul Municipal din Roman, în Secția Psihiatrie. Pompierii au fost anunțați printr-un apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat cu patru autospeciale și trei ambulanțe SMURD, informează Mesagerulneamt.ro.

Un număr de 4 persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbod, iar în total 17 pacienți au fost transferați din secție, în urma incendiului. Din pirmele date, cauza ar fi fumatul în locuri nepermise din interiorul spitalului.

Etajul Spitalului Municipal Roman, inundat de fum

 

Incendiul ar fi izbuncit într-o  ghenă de gunoi, unde se aflau materiale textile. Ghencea comunica printr-o tubulatură cu etajul unității medicale, partea superioară a clădirii fiiind inundată de fum.

„Prin apel la 112, în jurul orei 02:55, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman din strada Speranței.La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu patru autospeciale de stingere și trei ambulanțe SMURD (2 EPA și 1 TIM) și voluntari din cadrul SVSU Roman. Incendiul se manifesta într-o ghenă în care erau materiale textile. Ghena comunica printr-o tubulatura din tablă cu un grup sanitar situat la nivelul primului etaj al clădirii P+1. Etajul clădirii era inundat de fum.Până la sosirea forțelor de intervenție au fost evacuați șapte pacienți de către personalul aflat pe locul de muncă”, a informat ISU, potrivit sursei citate mai sus

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: