Actualitate Național

VIDEO Un tânăr crescut în orfelinate ajută bătrânii nevoiași!

Este povestea unui tânăr din București, abandonat de părinți și trecut prin leagănele de copii încă din primele zile de viață. Marcat de suferințele prin care a trecut, acum se preocupă de nevoile bătrânilor năpăstuiți de soartă.

Tânărul Gruia Alberto Daniel, presedintele Asociatiei News24.AGD,  a mers astăzi in Comuna Smeeni, judetul Buzău, unde a oferit un numar 120 de pachete pline cu alimente si produse igienico sanitare,  bătranilor uitati de autoritati.

Presedintele organizatiei Alberto Gruia Daniel, a mers din poarta in poarta unde a adus zambete pe chipul copiilor si batraniilor aflati in satele uitate de catre autoritati.

Donaţiile ajung în sate uitate de lume, unde oamenii trăiesc într-o sărăcie lucie. Voluntarii care se ocupă de acțiunile caritabile sunt tineri care, deși foarte ocupați cu joburile lor, își fac timp și pentru această adevărată fabrică de fapte bune.

De sărbători oricine poate fi Moș Crăciun pentru familiile sărace. La Fabrica de Fapte Bune au ajuns părinți cu copii de mână, dispuși să își doneze o parte din jucării și din haine. Au fost și tineri care au lăsat electrocasnice, pături ori rechizite. Însă, e nevoie mare și de hrană.

Cei care vor să doneze, să facă cunoscute poveștile unor oameni aflați la greu sau să devină voluntari pot intra pe site-ul www.asociatianews24agd.ro

Mulţumesc sponsorului campaniei domnului Razvan Popescu. Directorul Economic, SC.ROMGAZ.SA.  ”Doresc să vă aduc recunoștința pentru donația care a ajuns la  bătrâni.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: