Actualitate Național Social

VIDEO NEWS Mihai Căldăraru a primit icoană în semn de înaltă recunoștință!

Mihai Căldăraru, a primit icoană sfințită din partea Părintelui Milea Mihai, județul Buzău, comuna Năeni, în semn de înaltă recunoștință pentru susținerea campaniilor umanitare.

Mihai Căldăraru, 34 de ani, din București a luptat mult pentru a se ridica din “prăpastia” în care a fost aruncat chiar de aceia care i-au dat viață, părinții. A fost abandonat de părinți imediat după naștere. A îndurat viața grea din orfelinat, cu abuzuri și nedreptăți. Sănătatea i s-a șubrezit, dar nu s-a lăsat doborât și s-a ambiționat să își croiască un drum în viață, singur, doar el și Dumnezeu.

Mihai Căldăraru este un tânăr de 34 de ani, din București, care și-a învins destinul. Viața nu a fost deloc blândă cu el și nu l-a menajat în niciun fel. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți imediat după naștere. Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale i-au deteriorat starea de sănătate. Totuși, aceste încercări l-au ambiționat pe Mihai să-și îndeplinească visul: de a ajuta și de a aduce bucurie copiilor care au trecut prin aceleași suferințe, asemenea lui. Lipsit de dragostea maternă și trăind printre străini, Mihai a luptat zi de zi să depășească provocările și să meargă mai departe.

Tânărul a ajuns să urmeze cursurile unei Școli de Arte și Meserii, după care a urmat Școala Populară de Artă și un curs de inspector de resurse umane. Abia după ce a părăsit orfelinatul, a putut înțelege drama copiilor instituționalizați, așa că și-a dedicat timpul, energia, resursele interioare pentru ajutorarea acestora. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

Mihai Căldăraru este un om mic, dar cu un suflet mare și o minte ageră, care a reușit să se remarce prin muncă, seriozitate și caritate.

Prin investigațiile și anchetele sale sociale a schimbat mentalități și a venit în ajutorul copiilor abandonați, abuzați și bolnavi. Iar cea mai mare recompensă pentru el este zâmbetul de pe chipul celor nevoiași.

Dorind să aducă speranța unor zile mai bune, în aceste timpuri pline de încercări, Mihai Căldăraru se află acum în plină campanie umanitară, unde încearcă să adune sponsorizări, pentru a le oferi celor care nu au posibilități financiare și trăiesc la limita sărăciei.

Pe lângă campaniile umanitare, zâmbete și copii fericiți, Mihai Căldăraru se zbate pentru a câștiga sponsorizări, pentru a ajutat cât mai mulți sărmani din țară, însă sponsorii sunt greu de găsit.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: