Actualitate Național Social

VIDEO NEWS Cadouri pentru sărmanii din România și județul Buzău

Obișnuit să facă fapte bune, Mihai Căldăraru, a organizat în județul Buzău, timp de două zile, Campania Umanitară “Din ce dai îți clădești în Rai!”.

Cu binecuvântarea domnului IISUS HRISTOS! Am realizat cu succes campania Umanitară DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI! Dumnezeu să vă ocrotească! Sărut mâna! Părinte Simene Andrei Ioan, mulțumesc întregi echipe al Episcopiei Alexandriei și Teleormanului! Preasfintitlui Episcop Galaction. Si tuturor celor care s-au implicat din suflet pentru a face bucuroși copii.

Cu ajutorul domnului IISUS HRISTOS! Am mers astăzi în Comunele Smeeni, Sărulești, Stâlpu, Tisău, Ulmeni din județul Buzău.

Mulțumesc profund de mult domnului IISUS HRISTOS! Pentru că m-a ajutat să fac fapte bune! Continui!

Mihai Căldăraru, împreună cu voluntari Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA. Cu sprijinul Părintelui Misionar Simene Andrei, domnului Omar Farag, domnului Lord Yashar Helmy. Cu ajutorul domnului IISUS HRISTOS.

Am realizat evenimentul în județul Buzău: Comuna Smeeni, Comuna Bradeanu, Comuna Cernica; județul Ilfov: Comuna Balș; județul Iași: Comuna Cosereni, județul Teleorman: Comuna Petrechioa; județ Ilfov: Comuna Roata de jos; județul Giurgiu și Dâmbovița.

Mihai Căldăraru, un tânăr crescut în orfelinat, se zbate ca să-i ajute pe cei abandonați de lume. Viața lui este o continuă campanie umanitară

Mihai Căldăraru, 34 de ani, din București a luptat mult pentru a se ridica din “prăpastia” în care a fost aruncat chiar de aceia care i-au dat viață, părinții. A fost abandonat de părinți imediat după naștere. A îndurat viața grea din orfelinat, cu abuzuri și nedreptăți. Sănătatea i s-a șubrezit, dar nu s-a lăsat doborât și s-a ambiționat să își croiască un drum în viață, singur, doar el și Dumnezeu.

Mihai Căldăraru este un tânăr de 34 de ani, din București, care și-a învins destinul. Viața nu a fost deloc blândă cu el și nu l-a menajat în niciun fel. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți imediat după naștere. Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale i-au deteriorat starea de sănătate. Totuși, aceste încercări l-au ambiționat pe Mihai să-și îndeplinească visul: de a ajuta și de a aduce bucurie copiilor care au trecut prin aceleași suferințe, asemenea lui. Lipsit de dragostea maternă și trăind printre străini, Mihai a luptat zi de zi să depășească provocările și să meargă mai departe.

Tânărul a ajuns să urmeze cursurile unei Școli de Arte și Meserii, după care a urmat Școala Populară de Artă și un curs de inspector de resurse umane. Abia după ce a părăsit orfelinatul, a putut înțelege drama copiilor instituționalizați, așa că și-a dedicat timpul, energia, resursele interioare pentru ajutorarea acestora. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

Mihai Căldăraru este un om mic, dar cu un suflet mare și o minte ageră, care a reușit să se remarce prin muncă, seriozitate și caritate.

Dorind să aducă speranța unor zile mai bune, în aceste timpuri pline de încercări, Mihai Căldăraru se află acum în plină campanie umanitară, unde încearcă să adune sponsorizări, pentru a le oferi celor care nu au posibilități financiare și trăiesc la limita sărăciei.

Pe lângă campaniile umanitare, zâmbete și copii fericiți, Mihai Căldăraru se zbate pentru a câștiga sponsorizări, pentru a ajutat cât mai mulți sărmani din țară, însă sponsorii sunt greu de găsit.

Multumim frumos doamnei Riccio Daniela, președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, domnului Alberto Gruia Daniel președintele Asociației News 24 AGD, domnului Muti George Laurențiu și tuturor celor care s-au implicat privind Campania Umanitară DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: