Național Social

Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Romania (D.G.A.S.P.C.R – A.E.D.O.P.S) a primit din partea Primăriei Capitalei și Centrul pentru Tineret al Municipiului București o Diplomă de recunoştinţă!

Se acordă Diplomă de recunoștință  şi preţuire pentru activitate umanitară exemplară pentru activitățiile filantropice desfășurate în mai multe oraşe din ţară printre care și  București.

Tuturor vă doresc  multă sănătate și mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea nobilă și jertfelnică pe care o desfășurați, aducând alinare și bucurie multor oameni bolnavi, care simt că Hristos Domnul lucrează pentru persoanele defavorizate   și mari la suflet. Mulțumesc din tot sufletul meu Doamnei Primar General Gabriela Firea și  Doamnei Georgiana Trifu, Director Geneal  al  Centrului Pentru Tineret al Municipiului București, pentru Diplomă de recunoștință!  declarat Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Romania (D.G.A.S.P.C.R).

Mihai Căldăraru este cel mai mic dintr-o familie cu mulți copii. A fost lăsat la ușa unui orfelinat imediat după naștere. Mihai a petrecut mai mult de jumătate din viață – are acum 34 de ani – în sistemul de creștere și protecție a statului – un sistem chinuitor pentru un “orfan” plin cu tot felul de abuzuri.

După ce a împlinit 18 ani, Mihai Căldăraru și-a regăsit familia. În continuare a preferat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Apoi a devenit un bun jurnalist și în final un mare luptător al drepturilor copiilor lăsați la ușa orfelinatelor.

Tratamentul inuma îndurat în orfelinate i-au dat lui Mihai un țel în viață: să-i ajute pe cei lăsați la mila sistemului să nu mai fie umiliți și agresați fizic și psihic.

„Dăruind vei dobândi” este sloganul după care se ghidează Mihai. Iar atunci când cere ajutor, Căldăraru nu cere bani! Tot sprijinul solicitat pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate.

Înțelegând și apreciind munca sa pentru salvarea copiilor nevoiaș, în octombrie 2019, Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, a validat numirea lui Mihai Căldăraru în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România (DGASPCR – AEDOPS).

https://www.youtube.com/watch?v=Hr-I-4mSrIA

Articole recente

%d blogeri au apreciat: