Actualitate Evenimente Național

VIDEO NEWS: Omul care dăruiește bunătate – Mihai Căldăraru Director General Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS România

Din inițiativa Preasfințitului Părinte Galaction, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, cu implicarea Părintelui Andrei Simene, preot misionar in cadrul Protoieriei Alexandria si cu sprijinul deosebit al Domnului Mihai Căldăraru, Director General la Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS Româniasi al Domnului Florin Stanciu au fost distribuite în parohia Pietroșani, Protoieria Alexandria, pachete cu alimente si bunuri de primă necesitate.

Beneficiarii au fost anumite persoane defavorizate din această parohie pentru care ajutorul a reprezentat un motiv de o aleasă bucurie alături de cea pe care Sărbătoare Învierii a creionat-o în viețile acestora. Acțiunea se înscrie într-o colaborare pe termen lung, având în vedere ca săptămâna viitoare vor fi distribuite măști, viziere, mănuşi de unică folosință și gel dezinfectant. Binecuvintează Doamne pe cei ce aduc bucurii în viețile semenilor noștri!

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: