Actualitate Național Social

Noul site al Direcției Generale de Asistență Socială  și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA a fost lansat

Site-ul este disponibil la adresa https://dgaspdca-aedopsromanania.ro/ și a fost realizat de Gavril Timo,  care este specialist în Informatică.

Cu ce vine nou

Coordonatorul proiectului, Gavril Timo, a explicat de ce a fost necesară această schimbare a site-ului şi a prezentat facilităţile pe care le oferă noua platformă.

Luând în considerare cele două aspecte „s-a optimizat experiența de accesare a anunțurilor, de fapt s-a schimbat complet această secțiune, iar pe site-ul nou https://dgaspdca-aedopsromanania.ro/ sunt altfel grupate și mult mai ușor de accesat”.

De asemenea, tot în planurile de viitor care vizează extinderea acestui proiect se numără şi dezvoltarea unei aplicaţii de mobil care va permite accesarea mult mai facilă a site-ului. a mai spus coordonatorul proiectului. Gavril Timo.

 

Site-ul tematic https://dgaspdca-aedopsromanania.ro/ va fi actualizat în mod constant şi reprezintă un prim pas în vederea implementării integrate a strategiei pentru digitalizarea serviciilor publice de către ong-uri  şi instituţiile din subordine / sub autoritate.

Articole recente

%d blogeri au apreciat: