Actualitate Social

  Asociația Gameslot, scrisoare deschisă, adresată operatorului de jocuri de noroc Game World Romania.

 

Scrisoare deschisă adresată operatorului de jocuri de noroc Game World Romania.

 

Asociația Gameslot, cea pe care tu de mai bine de un an o târăști prin tribunale pentru a-i inchide gura, își exprimă astăzi sentimentul de bucuriei fata de decizia guvernului de a vă  închide. Ce nu au reușit politicieni ani la rând, a reușit un amărât de virus. Sa va închidă. In acest context, ne dorim ca starea de urgență sa ținta cat mai mult posibil, timp în care voi sa generati suficient de multe pierderi, încât să dați faliment.
Da ! Ați auzit bine! Ne dorim să dați FALIMENT, cat mai repede posibil. Sa pierdeți toți bani pe care i-ati  câștigat prin infometarea conștientă a proprilor clienti.
Nu ați vrut să fiți  un operator responsabil deși ati avut tot sprijinul din partea noastră. Ba din contră. De fiecare dată ne-ati băgat bete-n roate. Ne plimbati prin tribunale, supărați de faptul că nu mai puteți nenorocii asa ușor oameni din cauza noastră.
Așa cum bine știți, noi suntem o organizație ce apără drepturile si interesele consumatorilor de jocuri de noroc, iar asta pe voi va deranjează foarte mult.
Tot timpul, strategia voastră de marketing, a fost una agresivă și foarte bine gândită cu scopul de a atrage categoriile vulnerabile în capcană. Rezultatele se vad cu ochiul liber! Famili distruse, oamenii înfometați, depresii, sinucideri etc. Asta ați produs voi in 20 de ani in Romania. SUFERINȚA!

Asociația Gameslot
Președinte
Silvian Pietro Scepchin

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: