Actualitate

Gameslot: Se trag sforile pentru redeschiderea sălilor de jocuri de noroc! Sectorul land based se prăbușeste !

Închise în baza ordonanței militare nr.1, pentru o perioadă de o lună, sălile de jocuri de noroc ar mai putea sta închise, cel puțin încă pe atât, susțin surse din interiorul asociației Gameslot.

În acest moment  presiunile operatorilor pe guvern sunt uriase. În spatele ușilor închise, se discută despre soluții, despre chirii, somaj, taxe și alte lucruri de acest gen.
Temerea mare a operatorilor este ca acest termen de restricție va fi prelugit cu  inca o lună, cel puțin.

Dacă ne uităm pe statistică privind evoluția boli o sa observați că de la o zi la alta avem creștere, atât în rândul persoanelor confirmate cat si in cazul deceselor. Ori in această situație probabilitatea de redeschidere a sălilor de jocuri de noroc, in perioada urmatoare este de 1% spre deloc. Realist vorbind, până aceste cifre nu vor începe să scadă, nu cred ca redeschiderea acestor operatorii ar putea face obiectul vreunei discuții. Prin urmare, sunt de părere că industria de gambling traditionala, v-a fi pentru încă o lună închisă. Partea bună, din ce informatii mai primesc si eu de la surse guvernamentale, este ca vor beneficia de niște scutiri de taxe, dar rămâne de văzut în ce mod  aceste informații se vor adeveri, până acum, tot ce am anunțat sa adeverit, sustine Pietro Scepchin Președinte Asociația Gameslot

Majoritatea operatorilor își directioneaza clienti in online !

Reprezentanți Gameslot susțin faptul că profilul jucătorilor, în mare parte este cam acelasi. Majoritatea merg sa faca bani ! In plus de asta, între operatorii nu există mari diferentiatori, majoritatea oferind aceleasi jocuri,  aceiași experiențe, ceea ce face ca si migrarea jucătorilor de la un operator la altul sa fie foarte rapidă.


O parte destul de însemnată a jucătorilor de jocuri de noroc traditionale s-au mutat în zona de online. Dacă  operatorii online ar reuși să îi mențină acolo, ar putea duce la o prăbușire naturală a sectorului land-based,  după aceasta pandemie, este de părere vicepreședinte Gameslot, David Manole.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: