Actualitate

Pietro Scepchin: Sunt dispus să ofer 500 de mii de euro pe Game World București Mall, acum !

In actualul context economic Pietro Scepchin, un adversar convins al bradului Game World, sustie ca in acest moment este dispus să ofere 500.000 de euro pe sala de jocuri de noroc din centrul comercial București Mall, aparținând grupului Game World, care este și cea mai mare din europa de est.

,,Astazi Game World București Mall, cu toate investițiile care s-au făcut în ultima perioadă, este un adevărat SICRIU FINANCIAR. Degeaba ai echipamente de sute de mii de euro, dacă ele nu produc nici un leu, degeaba ai angajați profesioniști dacă trebuie să îi ti acasa in șomaj.  Pentru mine, ca potential investitor, aceste echipamente de sute de mii de euro nu fac doi bani, atata timp cat ele nu generează venit. Consider, ca actualul context legislativ, imi oferă oportunitatea de a prelua partial aceasta companie la un preț foarte, foarte bun ! Propietarul Game World, în opinia mea,  are doua variante. Prima si cea mai bună,  ar fi sa imi cedeze mie aceasta sala, cu tot cu echipamente, angajați, si brand, si in felul acesta sa scape de datorii, pentru pretul de 500.000 de euro pe care sint dispus sa il plătesc acum, sau alege varianta unei infuzi de capital cu niște consecinte care din puncul meu de vedere ar duce la un faliment evident.

Foto: Attila Torok -Manager Game World București Mall

Eu am posibilitatea de a accesa o linie de credit pentru a putea susține această schimbare de propietar. In plus de asta, preiau compania cu tot cu angajați, inclusiv cu managerul Attila Otto Torok, care în ultima perioadă și a făcut un obicei in a ma plimba prin tribunale, susține Pietro Scepchin

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: