Actualitate

Pietro Construct revoluționeaza sectorul de construcții!

 

Instabilitatea forței de muncă în sectorul de construcții este cea mai mare problemă cu care se confruntă antreprenori in aceste momente, la care se adaugă și situatia generată de covid 19.

In contextul actual, in care piața forței de muncă este destul de instabilă  o companie din sectorul de construcții  vine cu o soluție „împrumutată” de la companiile de car sharing.

Noi ne pregătim, în actualul context,  de un „dus rece” ( criza economică) pe care l am mai experimentat in perioada  2009 -2012.
Intenționăm să lansăm o aplicație, până la sfârșitul lunii mai,  unică în românia destinată resursei umane din sectorul de construcții.
După un an,  in care am analizat împreună cu psihologi, specialiștii în domeniul economic, am reusit sa realizam un profil al angajatului mulțumit.
Oamenii din acest domeniu nu sunt stabili. Dacă un alt angajator ii ofera, cu foarte putin mai mult, iti pleacă fara prea multe explicații. Un alt aspect este ca foarte multi dintre ei vor să lucreze pe cont propriu, nu vor să fie angajați.
Aplicația dezvoltată de noi, le va oferă  posibilitatea de a fi intraprenori. In plus de asta, prin această soluție  rezolvam si problema muncii la negru, problema,  de care nu prea sa ocupat nimeni până acum!  In business, în principal ai cam două variante. Fie te adaptezi la condițile din piața si vi cu soluții, fie te retragi, vaitatul nu prea are ce sa caute in comportamentul unui antreprenor, afirmă Pietro Scepchin, propietarul Pietro Construct.

Lansarea aplicație, din punctul nostru de vedere, este vitală, în contextul în care, în perioada următoare intenționăm să deschidem 5 puncte de vanzare in mările magazine de bricolage. Pentru moment această aplicatie va fi disponibilă doar pentru București, unde ne si propunem sa atragem 5% din piața forței de muncă,  urmând ca in functie de cum evoluează lucrurile sa decidem dacă ne extindem și în alte orașe sau nu, mai susțin reprezentanții companiei.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: