Actualitate Social

Gameslot: Grupul Game World se prăbușește ! Va înregistra o pierdere de minim 300.000 de euro!

Reprezentanții asociației Gameslot susțin că măsurile luate de guvern vor fi resimtite destul de bine in buzunarul grupului de firme Game World.

Vorbim de zeci de spati comerciale inchiriate, (Game World, Stanleybet, Bonus, City Slot la care se adaugă sediul central din Afi Tech, unde chiria nu e mica deloc) la nivelul întregului grup, care adunate înseamnă cateva zeci de mii de euro pe lună, la aceste spații  se mai adaugă costurile aferente taxelor pe aparate, care nu sunt mici deloc.
In domeniul jocurilor de noroc sistemul de impozitare este mult diferit față de alte domenii de activitate, aici taxele trebuiesc plătite în avans.
In astfel de situatii clar, nu poți vorbi de profit, concentrarea, din punctul nostru de vedere ar trebui să fie pe minimalizarea pierderilor!
Pe lângă asta vorbim  si de niște sute de angajați care, stau acasa si trebuiesc platiti cu 75 % din salariu, acești bani, e posibil sa fie suportati integral de stat.

Părerea noastră, este că grupul GAME WORLD va înregistra o pierdere de minim 300 de mii de euro, asta in cazul fericit în care interdicția temporară nu se prelungește, ceea ce din informatiile noastre, pe surse, putin probabil.
Exista totusi, si o parte bună a  lucrurilor ceea ce pe noi, ne bucura foarte mult. Va scadea numărul dramelor, ca urmare a dependenței de jocuri de noroc.

Creștere in gamblingul online !

Gameslot susține că în această perioadă va exista o creștere în mediul online, dar nu foarte semnificativă în cat sa compenseze pierderile din off-linie.
Nesiguranta  zilei de mâine, teama pierderi locului de muncă, închiderea business-urilor, asociată cu indrumarile autorităților de a sta in casa,  ii determina pe oameni să fie mult mai precauti atunci când cheltuie bani.

Totuși președintele Gameslot, Pietro Scepchin susține că operatorii ar putea să își reducă o parte din pierderi invocând in fața creditelor, starea de forță majoră, ceea ce exonereaza părțile pentru nerespectarea totala sau parțială a contractelor.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: