Actualitate

Expansiune! Pietro Construct si Rca Construct se mută în AFI Tech Park. 

Cu o cifra de afaceri de peste 250.000 de euro, cele două companii ce activează în domeniul construcțiilor au luat decizia de a-si muta sediul intr-o clădire de birouri clasa A.

AFI TECH Park este unul dintre principalele parcuri de birouri aflate în dezvoltare în zona centrală a Bucureștiului. Proiectul este amplasat între Bulevardul Tudor Vladimirescu și Șoseaua Progresului, vis-à-vis de parcul de retail Vulcan Value Center.

Parcul se gaseste la 2 km de Piața Unirii și 1,4 km de viitoarea stație de metrou Academiei. Beneficiază de acces facil către Piața George Cosbuc și intersecția cu Calea 13 Septembrie, de unde se realizează o legatură directă cu Piața Unirii, km 0 al capitalei.

Pietro Scepchin, propietarul celor două branduri susține că ăsta este doar începutul.
,, Obiectivul nostru pe anul acesta, este să depășim la nivel de grup, cifra de afaceri de 1 milion de euro. În perioada următoare v-om demara o amplă campanie de marketing, atât în mediul online cat si stradal in vederea atingerii obiectivului. De asemenea, ne pregătim să aducem personal din vietnam si Sir lanka, peste 40 de  Zugravi si faiantari„.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: