Național Social

Sufar de o boala grava! Te rog, AJUTA-MA!

Dragi prieteni, începem astăzi campania de strângere de fonduri pentru Sebi Babiciuc. El are nevoie de fiecare dintre noi pentru a putea reuși să aibă și el o viață normală de copil sănătos. Mai multe detalii despre Sebi și despre starea lui de sănătate, vă rugăm să luați legătura cu mama lui la numarul de telefon afisat pe site la detalii contact. Donează și tu  pentru Sebi și oferă-i șansa la o viață normală.

Povestea lui Sebi:

”Sunt Eusebiu, am 15 ani, sunt din satul Cândești, jud. Botoșani și am fost diagnosticat cu mai multe afecțiuni în decurs de câțiva ani. Mama mea mă crește singură iar până la vârsta de 9 ani am fost perfect sănătos. De la aceasta vârstă am început să am dureri foarte mari de spate și coloana a început să mi se deformeze foarte tare, moment în care am primind diagnosticul de boala CHARCOT MARIE TOOTH, boală pentru care nu există tratament. Pe lângă această boală, am mai fost diagnosticat și cu COLIOZĂ TORACICĂ SEVERĂ și CIFOZĂ TORACICĂ, afecțiuni progresive care deformează coloana.

Ani de zile am urmat recuperări, însă fără nici un rezultat. Mă sperie gândul că oricând pot să paralizez, coloana apăsând progresiv pe măduva spinări. Pe lângă acest gand mai sunt și durerile pe care le provoacă aceste boli, care sunt foarte mari și greu de suportat. Mama mea se straduiește cât poate să acopere aceste cheltuieli dar cheltuielile pentru transport, pentru alimentație și pentru medicamente sunt foarte mari pentru ea.

Singura șansă pentru a scăpa de toate aceste afectiuni este o OPERAȚIE DE ÎNDREPTARE A COLOANEI, pe care din păcate, nu pot să o fac din cauza trupului meu prea slăbit. Deoarece mama mă crește singură, nu ne-am putut permite să am o alimentație foarte sănătoasă, altădată neavând nici măcar o bucățică de pâine să punem pe masă. Ca să pot face această operație, am nevoie pentru câteva luni de zile de o alimentație formată din multe fructe și legume pentru a-mi întări corpul și imunitatea. Niciodata nu voi putea avea toate acestea fără ajutorul vostru.

Va rog, ajutați-mă sa fiu sănătos! Ajutați-mă să pot avea o viață normală ca și ceilalți copii!!!

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: