Național Social

APEL UMANITAR !!

Astăzi am ajuns din nou în Orașul Flămânzi, satul Poiana, la familia BONTE. Mama, o tânără chinuită de viaţă, care a fost nevoită să se mărite de tânără, a trăit coșmarul vieţii ei alături de un bărbat care o bătea și alunga de acasă ori de câte ori se îmbăta. Sătulă de bătăile încasate, ea și-a luat copiii și a plecat la mama ei, dar nu a fost primită cu braţele deschise. În cele din urmă s-a împrietenit cu Mihai, soțul actual, care în ciuda faptului ca ea are doi copii, a acceptat-o şi au hotărât să se mute împreună în chirie, ca să nu mai aibă probleme cu nimeni.
Mihai muncește cu ziua în construcții, încercând să asigure copiilor cele necesare și să achite chiria și utilitățile. Mariana a hotărât că drept este să îi facă și lui Mihai un copil atât timp cât el a acceptat-o cu cei doi copii ai ei. Mai este doar o lună și pe lume va veni şi celălalt copilaș(băiețel) , care, din păcate, nu cred că va avea cele necesare deoarece doar tatăl lucrează și ei stau în chirie.
Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor. Fata cea mare are 6 ani și poarta 24 la papuci, iar băiatul are 4 ani şi poartă 22 la papuci.
Dacă doriţi să îi ajutați cu câte ceva, vă rugam să nu rămâneți indiferenți. Le-ar fi de folos: un aragaz, jucării, hăinuțe, papucei și câteva lemne. De asemenea, pentru micuţul care va veni pe lume peste o lună ar avea nevoie de: pampers, hăinuțe, cădiţă și pătuţ. Această familie m-a impresionat foarte mult. Am găsit în casa lor o curăţenie deosebită, iar cei mici îl strigau „tata” pe actualul soț al doamnei. #SAFIMMAIBUNI. Numărul mamei :0743491638.
https://www.facebook.com/DanielCaslariu1989

 

 

 

 

Cont lei:
R029BTRLRONCRTOOK3365803. Deschis la Banca Transilvania.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: