Național Social

APEL UMANITAR Povestea unui campion de doar 8 ani, care este și mamă și tată pentru frățiorii lui.

Astăzi am ajuns în comuna Dobârceni la Familia BAȘTIC unde am descoperit poate cea mai tristă poveste de până acum. Am realizat, încă o dată, că în acest judeţ sunt mulţi copii care au mare nevoie de ajutor, de o mână întinsă din partea autorităţilor statului, dar şi din partea oamenilor care nu sunt indiferenţi la suferinţa unor semeni. În urmă cu o săptămână, mama copiilor a plecat în Germania, la muncă în agricultură, pentru a asigura hrana necesară copiilor. Tatăl copiilor a hotărât că mai bine e să fugă și să își abandoneze proprii copii.
   
Copiii au rămas în grija bunicilor, care nu au nicio sursă de venit și trebuie să trăiască toți din alocația celor mici. Băiatul cel mare este un copil premiant, cu o sumedenie de diplome, dar și un adevărat campion care a câștigat nenumărate medalii la diferite concursuri. El are grija și de frățiorii mai mici, în timp ce bunicii fac treabă pe lângă casa.
Vă rog din suflet să distribuiți, cu speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor. Cei cinci copilași nu își doresc multe lucruri, ei se mulţumesc să aibă ce pune pe masă şi cu ce să se îmbrace până va reuși mama să le trimită ceva bănuți.
Copilaşii au nevoie de: hăinuțe, papucei, pampers (mărimea 5). Băiat, 8 ani (32 mărimea la papuci), fată, 6 ani (31 la papuci), fată, 4 ani (30 la papuci) și Gemene de un an și cinci luni. 0727013293.
Cont lei:
R029BTRLRONCRTOOK3365803. Deschis la Banca Transilvania.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: