Actualitate

E oficial ! Attila Otto Torok-Game World, a pierdut procesul cu Asociatia Gameslot.

De parca nu ar fi fost suficiet ca isi jupoaie de banii propri clienti, setea de bani, asociata cu dorinta de  imbogatire rapida la determinat pe managerul Game World Bucuresti Mall, Attila Otto Torok la jegmanirea Asociatiei Gameslot, prin tot felul de smecheri litigioase. Desi are o avere de ordinul milioanelor de euro, majoritatea banilor fiin facuti pe seama oamenilor bolnavi care calca pragul salii de jocuri Game World Bucuresti Mall, acesta nu sa sfiit sa incerce sa atenteze si la patrimoniul  Asociatiei Gameslot, solicitand in instanta daune de, nici mai mult nici mai putin, de 50.000 de ron, pe motiv ca Asociatia Gameslot a facut publice atrocitatile la care isi supune clienti, cat si faptul ca in repetate randuri ar fi dezvaluit cazuri reale de dependenti de jocuri de noroc, majoritatea clienti ai Game World Bucuresti Mall.

Instanta de judecata a respins cererea lui Attila Otto Torok, privind obligarea Asociatiei Gameslot la plata sumei de 50.000 de ron ca neintemeiata. Desi,  Attila Otto Torok, prin cererea de chemare in judecata, a incercat sa puna botnita la gura Asociatiei Gameslot, acest lucru nu a reusit. Instanta a  considerat ca reclamantul, Attila Otto Torok trebuie sa manifeste si sa accepte un grad mai inalt de toleranta la critica, sa accepte concluzii sau critici referitoare fie  la activitatea, persoana sa, critici care prin natura sau conjuctura in care sunt aduse la cunostina publicului ofenseaza, socheaza sau deranjeaza, in virtutea dreptului publicului de a primi astfel de idei  sau informati, alaturi de cele favorabile sau cele considerate inofensive.

Printre acestea, instanta a dispus si stergerea unor postari de pe facebook irelevante.

Din pacate am asistat la un atentat la libertatea de exprimare, prin care acest individ a incercat fara succes sa ne inchida gura. Attila Otto Torok, are o problema mare. Nu mai poate nenorocii oamenii din cauza Asociatiei Gameslot, a declarat presedintele Gameslot- Pietro SCEPCHIN,

Din pacate, astfel de manevre in instanta din partea multinationalelor nu se intampla doar la noi in tara sau doar in domeniul jocurilor de noroc. Eu dau asigurari ca Asociatia Gameslot este un ONG puternic, poate printre cele mai puternice din europa in domeniul jocurilor de noroc, si nu va ceda la nici un fel de presiune. Noi trebuie sa aparam jucatorii de efectele dependentei de jocurile de noroc, iar daca asta presupune ca uneori  sa  mai „maturam pe jos” cu Attila Otto Torok sau cu Game World, nu vom ezita sa o facem, Noi nu ne-am prezentat in instanta, am considerat ca Otto, e suficient de nepriceput incat sa isi dea singur cu „tesla intre picioare” si a reusit, bravo lui, sustine Pietro Scepchin.

Nici Maxbet, cel mai mare opertaor din tara nu si-a permis sa recurga la astfel de manevre. Attila Otto Torok, deja a intrecut orice masura. Unde se crede asta ? In Ungaria? Pai daca ar fi facut asa acolo l-ar fi aruncat ungurii la cel mai apropiat cos de gunoi. Asta nu e sanatos la cap, cu noi sa gasit sa se puna, cred ca ar trebuii sa ma ocup mai bine de el ca vad ca nu se „cuminteste”. afirma Pietro Scepchin

 

Articole recente

%d blogeri au apreciat: