Actualitate Evenimente Național Social

EXCLUSIV VIDEO NEWS 200 de batrani au primit cadouri in urma campaniei Câștigă România, Dăruiește Bucuria! Organizat de Mihai Căldăraru

Campania umanitara ” Câștigă România, Dăruiește Bucuria! ” s-a incheiat cu succes astăzi , dupa ce au fost inmanate 200 de cadouri persoanelor varstnice.

„Am inceput campania Câștigă România, Dăruiește Bucuria!, impreuna cu echipa Asociatiei Europene a drepturilor Omului si Protectiei Sociale, din dorinta de a le oferi un zambet de sarbatori celor mai putin norocosi decat noi, bunicilor de care trebuie sa avem grija cu totii.

Anul acesta ne-am propus sa strangem 50 de pachete, dar oamenii au fost darnici si am reusit sa avem 100 de bunici. Anul acesta ne-am propus sa realizam 100 de pachete si din nou oamenii cu credinta in bunul Dumnezeu, nu ne-au dezamagit, astfel ca am reusit sa daruim 200 pachete”, a afirmat Mihai Căldăraru, coordonatorul campaniei.

Astăzi echipa Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, prin reprezentantul său legal doamna Daniela Riccio, împreună cu tanarul Mihai Căldăraru au dăruit in cadrul Campaniei Umanitare Câștigă România, Dăruiește Bucuria! Pachete ce coțin dulciuri și fructe.

Campania Umanitară Câștigă România, Dăruiește Bucuria! Continuă pe parcursul anului 2020.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care sau implicat în Campania Umanitară Câștigă România, Dăruiește Bucuria! a declarat Mihai Căldăraru, pentru stirile IntactMediaNews

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: