Actualitate Evenimente Național

VIDEO Campania Umanitară Câștigă România, Dăruiește Bucuria! Organizat de Mihai Căldăraru

Mos Craciun, prin Asociația Europeană Pentru Protecția Omului și Protecția Copilului, reprezentat de domnul Mihai Căldăraru,  Marin Andreea Alexandra, Consilier departamentul imagine, și echipa Wonder Foods SRL a fost harnic si darnic anul acesta pentru 100 de persoane defavorizate din București, Petrechioaia, orașul Pantelimon, comuna Cernica, Ilfov. In data de, 20 decembrie, persoanele defavorizate , cu varste intre 44 si 77 ani, s-au adunat emotionati si au asteptat cuminti sa-si primeasca darurile de la ajutoarele Mosului, spiridusi de toate varstele – membri asociației și echipa Wonder Foods SRL.

Multumim foarte mult tuturor persoanelor cu suflet mare care s-au implicat in aceasta campanie umanitară Câștigă România, Dăruiește Bucuria si multumim in mod special societății Wonder Foods SRL, ca le-ati oferit acestor persoane un Craciun mai generos si mai calduros!

Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa va implicati si in proiectele noastre viitoare. Implicarea poate sa fie sub orice forma, nu doar materiala. Puteti sa va aduceti aportul si din punct de vedere logistic, al cunostintelor voastre tehnice sau profesionale, puteti contribui cu timp alocat sau pur si simplu idei cu privire la modul in care putem ajuta cat mai multi copii nevoiasi si familii stramtorate.

Va uram Sarbatori Fericite si va dorim sa aveti parte de cat mai multe zambete si bucurii, pe masura generozitatii voastre!

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: