Actualitate Evenimente Național

,,Campania Umanitară Câștigă România, Dăruiește Bucuria!” inițiată de Asociația Europeană Pentru Protecția Omului și Protecția Copilului și Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecția Socială a luat sfârșit.

În cadrul concertului de caritate au fost înmânate cadouri, iar destinatarilor care nu s-au putut prezenta la eveniment, în special bătrânilor imobilizați la pat, acestea le vor fi duse la domiciliu.

Mihai Căldăraru, vine cu un mesaj de mulțumire către agenții economici și oamenii cu suflet mare care au dat dovadă de generozitate și altruism prin susținerea frumosului eveniment „Campania Umanitară Câștigă România, Dăruiește Bucuria ” care a schimbat peisajul sărbătorilor de iarnă pentru cei mai puțin fericiți.

  

Cu eforturi comune au fost pregătite 200 colete de sărbătoare – cadouri care au mers la 150 de copii și 50 de bătrâni București, Ilfov, .

Aducem sincere mulțumiri partenerilor și sponsorilor noștri, care au făcut posibilă această sărbătoare:
Woander Foods România SRL
Primăria Comunei Pantelimon
Direcția Generală de asistență socială Pantelimon.
Domnului Barbu Costel,  Secretar General adjunct al guvernului României.

Vă mulțumim tuturor și vă felicităm pentru implicare, ați făcut ca această acțiune nobilă să fie una de succes. Prin aportul și contribuția voastră ați adus zâmbete și bucurie în casele celor care cu adevărat au nevoie.

Peste 400 de copiii din cele 4 centre de plasament au primit/vor primi cadouri la matineele de Crăciun și Anul Nou, oferite de sponsorii menționați.

Să aveți parte de sărbători fericite și lumină în suflet. Împreună facem viața mai bună. Pentru Băcioi, pentru noi toți.

Cu mult respect,
Mihai Căldăraru

 

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: