Actualitate

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci a încetat din viaţă, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare.

Ieri 25 noiembrie 2019, Romulus Petrescu, soțul îndrăgitei cântărețe de muzică populară Maria Cârneci, a încetat din viață, după ce s-a luptat mai mult timp cu o boală necruțătoare.

În urmă cu câteva luni, bărbatul a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă şi cu toate acestea, problemele de sănătate nu au putut fi depășite, scriu cei de la bzi.ro

Maria Cârneci este acum în doliu, iar prietenii și cunoscuții sunt alături de ea în aceste momente foarte dificile. Romulus Petrescu s-a stins din viaţă în urma unor complicații medicale.

”Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.(…) În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara artista – pentru revista Taifasuri – cu mai mult timp în urmă.

Trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu a fost depus astăzi, la ora 11:30, la capala cimitirului din Pipera.

„Dumnezeu să îl odihnească pe soțul Mariei Cârneci. L-am văzut primăvara aceasta, ne-am găsit pe la niște filmări prin provincie. Arăta foarte bine, era un om extraordinar care o iubea. Am înțeles că a avut o operație, nu știu exact, a avut complicații și așa s-a întâmplat necazul. Sunt alături de Maria, era un om extraordinar, vesel, râdea, dar în fața lui Dumnezeu suntem nimic, ca un ou care s-a spart și gata. Avea o situație frumoasă, a divinizat-o pe Maria. Era fericit că avea două nepoate, se bucura de ele. Zicea că nepoatele sunt lumina ochilor lor”, a declarat Saveta Bogdan la Răi Da Buni.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul bzi.ro

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: