Actualitate

Cu 18 de ani în urmă le-a fost răpită fetiţa la naştere. Într-o zi, aceasta a venit în casa lor, fiind prietena fiicei actuale

O poveste de vis şi o întâmplare incredibilă s-a petrecut cu o familie din Africa de Sud. În anul 1997, soţii Nurse aşteptau cu mare bucurie naşterea primei lor fetiţe. Totul a decurs bine şi Celeste a născut o fetiţă perfect sănătoasă. La doar trei zile de la naştere, proaspăta mămică a adormit cu fiica la piept și s-a trezit fără ea. Micuţa lor fusese furată din maternitate și timp de optsprezece ani nu i-au dat de urmă, scriu cei de la redactia.ro

În toţi anii de la dispariţia fetiţei lor, soții Nurse și-au căutat neîncetat fiica și au visat la ziua în care o vor strânge din nou în brațe. Ba mai mult, au continuat să-i serbeze ziua de naștere în absență, demonstrându-i că nu au uitat-o nicicând.

În luna februarie a anului 2015, cea de-a doua fiică a cuplului le-a prezentat noua prietenă de la școală. Surpriza a făcut ca fata respectivă să li se pară extrem de cunoscută. Ba mai mult, aceasta din urmă împărtășea aceeași zi de naștere cu fiica lor dispărută. De aici și până la a bănui că e fiica lor dispărută n-a fost decât un pas.

În cele din urmă, soții Nurse au chemat autoritățile și au cerut să se facă un test ADN pentru a-și confirma suspiciunile. În scurt timp, rezultatul a fost adus la cunoștința soților Nurse și aceștia a descoperit că, într-adevăr, este vorba despre fiica lor biologică, răpită în urmă cu 18 ani. Aparent, aceasta își trăise toată viața la doar câțiva kilometri de casa lor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul redactia.ro

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: