Actualitate

Surse: Asociatia Gameslot ar putea prelua pana la sfarsitul anului mai multe magazine Profi in franciza.  

Una dintre cele mai cunoscute organizatii non-guvernamentale din domeniul gamblingului ar putea prelua pana la finele anului mai multe magazine Profi in Bucuresti.

Extrem de prezenta la mai toate evenimentele importante din domeniul jocurilor de noroc, organizatia aproape ca nu a ratat nici o dezbatere publica pe tema dependentei de jocuri de noroc.

La Pitesti, de pilda, in urma unei dezbateri publice, dupa ce presedintele  Gameslot, Pietro Scepchin sa plans autoritatilor de faptul ca categoriile vulnerabile nu sunt protejate deloc de autoritati, au fost luate mai multe masuri, inca de a doua zi impotriva operatorilor. Masinile oferite drept premiu de catre opratori au fost interzise pe domeniul public, in plus de asta s-au inasprit controalele in salile de jocuri in vederea protectiei minorilor, aplicandu-se mai multe sanctiuni contraventionale operatorilor.

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, Pietro Scepchin, Presedintele Gameslot ne-a declarat urmatoarele:

,,Momentan nu doresc nici sa confirm nici sa infirm informatia dumneavoastra, se fac niste demersuri. Asa cum bine stiti, Gameslot este o organizatie care se autofinanteaza prin desfasurare de activitate economica. Pana acum banii au venit de la RCA Construct si Pietro Construct, de curand in grupul de firme au mai aparut Pietro’s pizza, Pietro’s pizza delivery si Pietro Caffe, cu siguranata v-or mai aparea si altele. Eu la baza sunt antreprenor, iar  rolul pentru care sa infintat Gameslot este de a face ceea ce autoritatile si operatorii nu pot face singuri. Noi nu asteptam sa ni se dea ceva ci pur si simplu incercam sa oferim cea ce institutile statului si operatorii, nu pot.  Avem in plan, sa sustinem financiar asociatia ,,Joc Responsabil”. Din pacate sunt jucatorii care nu pot duce pana la capat sedintele de consiliere psihologica din cauza lipsei  banilor. Noi ne-am autosesizat de aceasta problema, iar acum dorim sa actionam in favoarea jucatorilor. Intr-o tara normala, cu oameni normali la cap si spirit civic, astfel de actiuni eu le cosider normale, nu mi se pare nimic woow. In plus de asta din 2020 va incepe si campania de strangere de semnaturi ,,No games, no problems”, in vederea modificarii legislatiei domeniului jocurilor de noroc”, care de asemenea inseamna un cost pentru noi destul de ridicat, sustine Pietro Scepchin

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: