Actualitate Național

BREAKING NEWS: fostul Preşedinte al Asociaţiei MicNews Mihai Căldăraru, de urgenta la spital ! FOTO

Mihai Căldăraru,  fostul Preşedinte al Asociaţiei MicNews trece prin momente dificile, întrucât a ajuns la spital de urgenţă.

Acesta este internat la Spitalul Clinic De Urgente Floreasca Bucuresti ,si este internat  pentru investigati medicale.In EXCLUSIVITATE pentru gazetamondenatv.ro, a vorbit cu noi de pe patul de spital ” Din cauza epilepsie, stomacului si a gatului sunt internat acum cateva zile mi-a fost rau si am simtit ca trebuie sa ma internez de urgenta,de Vineri sunt internat insa doctorii mi-au spus ca nu e posibila plecare din spital cat mai repede pentru ca sunt probleme grave  ” a declarat Mihai Caldararu pentru Gazeta Mondena TV . 

Cine este fostul Preşedinte al Asociaţiei MicNews?

Mihai Căldăraru, născut la data de 25.05.1986, este absolvent al Liceului de Arte şi Meserii nr 2 din Capitală, a studiat cursuri de jurnalim şi inspector resurse umane.

Pasine: Unul din semnele pasiunii este faptul că tinzi să idolatrizezi persoana de care ești îndrăgostit, pasiunea NU este dragoste adevărată, tot ce face sau spune acea persoană ți se pare nemaipomenit, NU vezi nicio greșeală, nicio fisură. Alte persoane pot să vadă o mulțime de pericole, dar tu nu le vezi pentru că ești orbit de pasiune. Sentimentele tale romantice au preluat controlul și nu mai acționezi conform bunului simț. Cînd ești implicat într-o pasiune romantică, tinzi să devii dezorganizat, nu mai ești însuți. Ești iresponsabil și ai tendința de a-ți neglija datoriile, cîteodată tinerii visează, lenevesc, neglijîndu-și datoriile. Cineva te întreabă: Ce s-a întîmplat Corina? Parcă nu mai ești tu însuți. Corina răspunde: Oh, sunt îndrăgostită!.“, declară Mihai Căldăraru despre pasiunea lui …

Hoby: tenis de câmp

În anul 2009-2010 a fost Director General Asociaţia Liga Naţionala şi Internaţională Pentru Apărarea Drepturilor Omului.

În perioada 2011-2012  A fost Director General la Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului si  Protecţiei Sociale ( AEDOPS), condusa de doamna Riccio Daniela.

În decursul anilor 2013-2019 a fot Preşedinte la Asociația MicNews.

Este cunoscut în mass-media ca fiind un om inimos şi plin de compasiune, pentru toţi cei care au nevoie de ajutorul celor din jur.

 

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: