Actualitate Național Social

Tabără special organizată de Asociaţia MicNews

În perioada 26-29 august 2019, Asociația MicNews  a organizat tabăra destinată copiilor proveniţi din Centrul de plasament Preșcolar nr 6, sector 4 Bucureşti.

Preşedintele Asociaţiei  MicNews –Mihai Căldăraru , un om care se implică şi oferă clipe minunate pentru toate persoanele cu probleme speciale, organizând pertinente evenimente pentru asemenea categorii de copii, având certe calităţi şi de bun psiholog, o persoană pragmatică, a reuşit să organizeze acest eveniment, împotriva faptului că cei care oferă sponsorizări, pentru asemenea educative şi necesare acţiuni, au scăzut în mod dramatic, fapt ce impune participarea unui număr mai mic de copii la taberele de creaţie.
A onorat cu prezenţa, la sensibila şi antrenanta activitate,  un om care ştie să se muleze pe asemenea situaţii.
Copiii au beneficiat şi de binefăcătoarele apei cristaline de pe malul mari , care le-au întărit sistemul imunitar.
Facem un apel de suflet pentru cei cu dare de mână şi cu inima alături de cei care au probleme şi nevoi speciale, să-şi deschidă punga inimii, să devină generoşii sponsori ai viitorului acestor copii.

Copiii cazaţi la Vila Rândunica din Eforie Sud sunt bucuroşi că datorită campaniei umanitare Sărăcia Distruge Omenia au avut ocazia unică până acum, de a vedea Marea Neagră şi frumuseţile staţiunii unde îşi desfăşoară activitatea.

 

 

 

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: