Actualitate Național

BREAKING NEWS Mihai Căldăraru îşi încheie mandatul de președinte al Asociației MicNews

După mai bine de 7 ani de când Mihai Căldăraru se află la cârma Asociației MicNews, acesta anunţă plecarea din funcţia de Preşedinte. Au fost ani în care asociaţia a avut zeci de proiecte caritabile, toate finalizate cu succes de către preşedintele Mihai Căldăraru şi echipa lui.

 

Momentul plecării de la conducerea asociaţiei nu este unul trist, deoarece acesta va rămâne în continuare în asociaţie pe funţia de secretar general, iar doamna Maria Voicu va ocupa funcţia de președintele al Asociației Mic News.

Maria Voicu promite că va duce mai departe toate acţiunile caritabile şi toate proiectele începute de Mihai Căldăraru, fiind convinsă că experienţa
căpătată în toţi aceşti ani o va ajuta să meargă mai departe.

La încheiera mandatului de preşedinte al Asociației MicNews, acesta a oferit o diplomă doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă. Momentul plecării de la conducere se va finaliza cu un eveniment caritabil ce se va desfăşura la sfârşitul lunii august, iar acum, Mihai Căldăraru are în vedere, organizarea unei tabere la mare pentru copii defavorizaţi din centrele de plasament şi din zonele limitrofe ale Capitalei.

 

Articole recente

%d blogeri au apreciat: