Actualitate Național Social

BREAKING NEWS VIDEO Cine este noul preşedinte al Asociaţiei MicNews?

Încep această mică relatare, prin a o felicita pe doamna Maria Voicu pentru faptul că, din data de 01.Septembrie, 2018 este oficial preşedinta Asociaţiei MicNews. Schimbările intervenite acum pe ultima sută de metri a anului 2019 nu priveşte pe nimeni, iar planurile de viitor a celor de la Asociaţia MicNews nu îmi sunt cunoscute în totalitate.

Fostulpreşedinte Mihai Căldăraru a transferat prerogativele funcţiei de Preşedinte, doamnei Maria Voicu. Aceasta vine cu o abordare nouă în ceea ce priveşte modul de conducere a unei Asociaţii de Ajutorare a semenilor care se descurcă greu în hăţişul unei socieţăţi alarmant de grăbite, ce generează drame în rândurile tinerilor instituţionalizaţi sau a bătrânilor, care sunt nevoiţi să-şi trăiască zilele cu bruma de bani primită de laGuvernul României.

Pasiune: îi plac copii

Hoby: Sport

Muzica: populară

În anul 2011, a fost Director General al Ziarului MicNews.

In anul 2010, a fost Redactor la Departamentul de Investigaţii al ziarul Oglinda

Are doua fete geme şi 2 nepoţi.

Cine este fostul Preşedinte al Asociaţiei MicNews?

Mihai Căldăraru, născut la data de 25.05.1986, este absolvent al Liceului de Arte şi Meserii nr 2 din Capitală, a studiat cursuri de jurnalim şi inspector resurse umane.

Pasine: Unul din semnele pasiunii este faptul că tinzi să idolatrizezi persoana de care ești îndrăgostit, pasiunea NU este dragoste adevărată, tot ce face sau spune acea persoană ți se pare nemaipomenit, NU vezi nicio greșeală, nicio fisură. Alte persoane pot să vadă o mulțime de pericole, dar tu nu le vezi pentru că ești orbit de pasiune. Sentimentele tale romantice au preluat controlul și nu mai acționezi conform bunului simț. Cînd ești implicat într-o pasiune romantică, tinzi să devii dezorganizat, nu mai ești însuți. Ești iresponsabil și ai tendința de a-ți neglija datoriile, cîteodată tinerii visează, lenevesc, neglijîndu-și datoriile. Cineva te întreabă: Ce s-a întîmplat Corina? Parcă nu mai ești tu însuți. Corina răspunde: Oh, sunt îndrăgostită!.“, declară Mihai Căldăraru despre pasiunea lui …

Hoby: tenis de câmp

În anul 2009-2010 a fost Director General Asociaţia Liga Naţionala şi Internaţională Pentru Apărarea Drepturilor Omului.

În perioada 2011-20129 in prezent Director General la Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului si  Protecţiei Sociale ( AEDOPS), condusa de doamna Riccio Daniela.

În decursul anilor 2013-2019 a fot Preşedinte la Asociația MicNews.

Este cunoscut în mass-media ca fiind un om inimos şi plin de compasiune, pentru toţi cei care au nevoie de ajutorul celor din jur.

Contactat telefonic, Mihai Căldăraru a declarat că “respectă decizia numirii doamnei Maria Voicu în funcţia de Preşedinte al Asciaţiei MicNwes şi promite implicarea totală în proiectele viitoare ale Asociaţiei, de ajutorare a celor nevoiaşi”.

NOUA STRUCTURA AL ASOCIATIEI MICNEWS :

MARIA VOICU – PRESEDINTE

VOICU GHEORGHE – VICEPRESEDINTE

SECRETAR  – MIHAI CALDARARU

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: