Național

VIDEO: Vrea sa-i ajute pe altii de ziua lui si a asociatiei MicNews

În 25 mai se împlinesc 7 ani de activitate a Asociaţiei Mic News. Această asociație acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi ai celor care provin din medii defavorizate. Voluntarii sunt în mare parte proveniți din instituțiile statului. Aceștia au informat în această perioadă cât mai corect cititorii asupra realităților din România, Chișinău, Olanda, Germania, Italia, reușind să obțină și Certificatul ISO 9001 pentru o organizaţie de presă recunoscută acum internaţional.

În urmă cu mai bine de două luni Asociația Mic News s-a afiliat la proiectul de consolidare a unei prese libere și independente început de Federația Euro Education în urmă cu doar patru ani, devenită din anul 2016 internațională. Nu este vorba doar de o dezvoltare a presei în general ci și de consolidarea societății civile, destul de viciată în ultimii ani prin politizarea fără precedent a organizațiilor non-guvernamentale. Membrii acestei organizații constituie un model pentru toate O.N.G-urile fără viziune și un plan managerial în concurență cu instituțiile statului.

Evenimentul va fi cu atât mai frumos cu cât la aceiași dată, fondatorul Mihai Caldararu, împlinește frumoasa vârsta de 33 ani. O misiune deloc ușoară au avut fondatorii acestei organizații cu peste 14 proiecte de dezvoltare. „ Cea mai mare provocare a fost să-i ajutăm pe cei pentru care o viaţă normală ar fi un « vis împlinit », dar la care nici măcar nu îndrăznesc să spere – Mihai Căldăraru, președintele Asociației Mic News.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: