Național

VIDEO Gameslot: EXCLUSIV Game World isi traieste ultimele clipe de glorie in Romania!

Potrivit unui  proiect  de lege  de modificare a legislatiei jocurilor de noroc, care va fi inaintat consiliului legislativ spre avizare, si publicat ulterior in Monitorul Oficial, care va fi inaintat  de catre comitetul de initiativa legislativa cetateneasca, activitatea de jocuri de noroc va fi interzisa cu exceptia cazinourilor.

Potrivit proiectului de act normativ,  desfasurarea activitatii de jocuri de noroc in afara legii, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare intre 2ani  si  7 anii, sau cu amenda.

Acelasi proiect, mai prevede si confiscarea mijloacelor prin care s-au realizat banii ilicitii, cat si confiscarea acestora.

In expunerea de motive, se arata faptul ca in situatia in care aceste Sali de jocuri, ar devenii ilegale exista riscul sa apara activitate la negru, iar pentru a prevenii o astfel de situatie se impun masuri drastice, privative de libertate.

Din punctul meu de vedere, Game World isi traieste ultimele clipe de glorie, odata intrata in viguare aceasta lege, acest brand dar nu numai va disparea de pe piata din Romania. Nu am nimic personal cu ungurii, dar cred ca a venit momentul in care Attila Torok (otto) sa plece de pe aceasta piata, sa ii mai nenoroceasca si pe ungurii, ca pe Romanii i-a nenorocit destulsustine Pietro Scepchin Presedintele Asociatiei Gameslot

Reporter: Cand va incepe efectiv campania de strangere de semnaturi si de ce ati ales acum acest moment?

Pietro ScepchinNoi ne-am gandit mai de mult sa facem acest lucru. Ca sa realizezi un astfel de proiect cu succes, trebuie sa indeplinite 2 lucruri, unu sa existe  necesitate si doi, oportunitate, in acelasi timp. Pana acum aveam doar necesitatea, acum le avem pe amandoua. Referendumul din  orasul Voluntari, protestul de la Bucuresti, dezbaterile publice din tara, adunate toate ne arata faptul ca acum este momentul sa actionam. In  plus de asta Romania de afla pe primul loc in lume privind deficitul de personal, avem cel mai mic somaj din lume, de sub 3.5% , ceea ce ne favorizeaza foarte mult.  Cat priveste momentul in care vom incepe sa strangem semnaturile nu stiu exact, dupa algerile europarlamentare in mod cert. Nu este simplu sa organizezi o astfel de campanie la nivel national, mai ales ca in acest proiect vor fi implicate  peste 10 ONG-uri din toata tara,  Asociatia Gameslot, nu poate duce singura un astfel de proiect, mai ales ca, costurile sunt destul de marii, undeva intre 40 si 50 de mii de euro.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: