Evenimente

BREAKING NEWS: VIDEO/Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului – E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

Gabriela Firea a anuntat, marti, ca vor fi mai multe proiecte asumate de la începutul mandatului care vor fi afectate ca urmare a schimbarilor prevazute de proiectul de buget. Edilul Capitalei sustine că Guvernul Dăncilă este primul Executiv „din istoria post PCR-istă” care ia această măsură.

Primarul a enumerat, printre proiectele afectate, subventia pentru tranport si pentru apa calda si caldura, plata autobuzelor Euro 6, preluarea creanței Elcen, reabilitarea blocurilor cu bulina, aparatura medicala, asistenta sociala, precum si proiecte de transport.

„E primul guvern din istoria post PCR-ista care taie o suma atat de mare de la primarie, in mesaje publice mintind ca banii vor fi mai multi. In perioada urmatoare voi transmite un punct de vedere catre Ministerul Finantelor, Guvern, catre cei doi presedinti ai Parlamentului, si, de asemenea, la comisiile parlamentare buget finante. Daca punctul de vedere nu va fi luat in considerare si va fi adoptat in guvern si parlament in forma actuala, fiind primul buget de faliment al Capitalei propus dupa 1989, ne vom indrepta si mai departe si vom gasi dreptatea. Nu vom fi ingenungheati”, a declarat Gabriela Firea.

Autor: Mihai Căldăraru

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: