Actualitate Național

BREAKING NEWS: Europarlamentarul Maria Grapini a primit Diploma de Merit pentru activitatea depusă în Parlamentul European

Asociația MicNews și Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a oferit europarlamentarului Maria Grapini, o Diplomă de Excelență pentru toată activitatea depusă în slujba tuturor cetățenilor români din Europa.

n cadrul evenimentului s-a discutat despre “grija statului” român în privinţa tinerilor care părăsesc Centrele de Plasament la o anumită vârstă, aceştia fiind pur şi simplu aruncaţi în stradă.

În urma discuţiilor s-a ajuns la necesitatea realizării unei iniţiative legislative, prin care aceşti tineri să poată fi ajutaţi pentru obţinerea unei locuinţe sociale din partea Primăriilor, deoarece în acest moment, ei sunt trimişi pe stradă, fiecare intrând în tumultul unei societăţi, care le oferă prea puţine lucuri în ceea ce priveşte integrarea în societatea civilă.

Președintele Asociației MicNews Domnul Mihai Căldăraru şi Riccio Daniela, au mai discutat cu doamna europarlamentar Maria Grapini şi despre îmbunătăţirea condițiilor de viaţă din Centrele Plasament din România.

 

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: