Actualitate Național

Asociatia MicNews se implică aproape zilnic în zeci de proiecte caritabile şi de susţinere a persoanelor social dezavantajate, contribuind astfel la dezvoltarea societăţii.

Impresionați de activitatea membrilor asociatiei, Guilde Imperiale Templiere Noble Internaționale o oferit cate o diplomă de excelenţă membrilor echipei Asociației MicNews.

Maria Voicu, vicepresedinte si Mihai Caldararu, presedintele Asociatiei MicNews, au primit diplomă de excelență, pentru deschiderea față de societatea civilă precum şi activitățiile desfăşurate care a adus valoare.

 

Informaţiile publicate de MicNews.Ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor și atrage consecințele prevăzute de aceasta. https://micnews.ro/asociatia-micnews-se-implica-aproape-zilnic-in-zeci-de-proiecte-caritabile-si-de-sustinere-a-persoanelor-social-dezavantajate-contribuind-astfel-la-dezvoltarea-societatii/ .

 

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: