Actualitate Național

EVENIMENT! Autorităţile din Târgu Frumos, au premiat astăzi, organizatorii campaniei umanitare, ”Sărăcia Distruge Omenia”

O recunoaştere a meritelor pentru efortul supraomenesc depus de Asociaţia MicNwes din Bucureşti, s-a întâmplat astăzi, prin ceremonia de premiere de către reprezentanţii celor care conduc micul oraş moldovenesc, Târgu Frumos. Preşedintele Asociaţiei MicNwes, Mihai Căldăraru şi redactorul şef de la MicNews, Drăgănel Andrieș Daniel, au primit Diplome de Excelenţă, pentru activitatea depusă în slujba copiilor nevoiaşi din oraşul Târgu Frumos şi localităţile învecinate acestuia.

Mentionam ca organizatorii si-au mai anuntat intentia de a selecta si un grup de elevi cu posibilitati financiare reduse din Targu Frumos, care sa mearga intr-o tabara la mare. Spectacol umanitar s-a desfasurat la Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” din Targu Frumos. Conducerea Asociatiei MicNwes, multumeste tuturor sponsorilor implicati in actiunea umanitara.

Cei care sunt interesati sa dea o mana de ajutor pot contacta Asociaţia MicNews la numarul  de telefon:0724.713.999 sau pe pagina de Facebook a Preşedintelul Mihai Căldăraru

 

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: