Actualitate Național

VIDEONEWS EXCLUSIV : Gest uluitor făcut de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea!

Autor: Violeta Narcis

După 15 ani de aşteptare, Mihai Căldăraru a primit locuinţă socială de la Primarul General al Capitalei

Un OM printre oameni, un tânăr fără ajutor, a cerut acum 15 ani de zile o locuinţă socială de la Primăria Capitalei. Anii au trecut cu bune, cu rele, numai că, din partea celor care se ocupau de repartizarea locuinţelor sociale, nu venea nicio veste îmbucurătoare. Este vorba despre Mihai Căldăraru, un om “mic de stat”, dar cu un suflet mare, despre care nu se poate spune decât, “jos pălăria”.

Mihăiţă, s-a ridicat de jos, iar prin forţele proprii, a reuşit să mişte munţii din loc. Astăzi este preşedintele Asociaţiei MicNews din Bucureşti şi prin acţiunile sale umanitare, aduce mereu bucurie în rândurile celor nevoiaşi.

Ca oricine, Mihăiţă avea o piatră pe inimă, o dorinţă, de a avea şi el propria lui locuinţă. Visele lui erau spulberate. Deja aştepta de 15 ani de zile ca, cineva să-i ofere un loc deasupra capului, numai că acest lucru nu se putea realiza …

A venit ziua de 23 Aprilie 2018, o zi cu o încărcătură emoţională de neimaginat, în care Mihăiţă a primit un act simplu în esenţă, dar de o importanţă incredibilă, un document prin care Primarul General a Capitalei, Gabriela Vrânceau – Firea, semnase alături de organele abilitate ale primăriei, acceptul de repartizare a unei locuinţe sociale Domnului Mihai Căldăraru.

 

Crescut prin orfelinate, abuzat de cei mai mari ca el, aruncat în stradă în momentul împlinirii vârstei de adult, Mihăiţă ţine astăzi în mână, o bucată de hârtie, pe care este scris un moment din viaţa lui şi realizarea unui acoperiş deasupra capului, pe care ceilalţi primari ce s-au perindat pe la primăria capitalei, nu au dorit să-l aprobe.

Dorinţa lui Mihai Căldăraru este astăzi una simplă, a unui om modest:

“Vreau să-i mulţumesc din suflet Doamnei Gabriela Vrânceanu Firea, că nu a uitat de mine şi de cei care-mi sunt asemeni, promiţându-i că prin faptele mele, voi aduce şi eu la rându-mi bucurie în sufletul altora ce au nevoie de ajutor… Vă respect şi Mulţumesc!”

Sursă VIDEO: COTCARU DAN

 

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: