Actualitate

Prognoza meteo specială pentru București. Cum va fi vremea în Capitală în următoarele zile

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, astăzi, prognoza meteo specială pentru București.

Capitala se află, cel puțin pentru următoarele 48 de ore, sub un cod portocaliu de vreme rea, ninsori, viscol și ger, la fel ca și toată zona de sud-est a țării.

Astăzi, vremea va deveni deosebit de rece, chiar geroasă noaptea; temperatura maximă va fi de  -3 grade, cea minimă se va situa în jurul a -10 grade, iar intensificările de vânt vor amplifica senzația de rece.

Pe parcursul zilei vor fi posibile fulguieli și vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare de până la la 40…45 km/h.

Începând de seara vor fi ninsori, în intensificare în a doua parte a nopții, când rafalele de vânt vor atinge 50…55 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Stratul de zăpadă va măsura în medie 3…5 cm.

Cum va fi vremea duminică în București

Valul de frig se va intensifica, va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, iar rafalele de vânt vor accentua senzația de rece.

Ninsoarea va deveni abundentă, vântul se va intensifica până la viteze de 60…65 km/h și va fi viscol temporar puternic.

Astfel, grosimea stratului de zăpadă nu va fi uniformă și se va situa în general între 15 și 30 cm.

Temperatura maximă va fi de -8 grade, iar cea minima de -12…-10 grade.

Cum va fi vremea luni în București

Valul de fig va persista și va fi ger îndeosebi dimineața și noaptea; temperatura maximă va fi -8…-6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a -15 grade.

Va mai ninge, cu precădere în prima parte a zilei, dar atât ninsoarea cât și vântul vor diminua în intensitate – rafalele vor mai atinge la începutului intervalului 35…45 km/h, apoi va deveni în general slab.

Cum va fi vremea marţi în București

Valul de frig va persista și va fi ger în cea mai mare parte a intervalului, în intensificare noaptea, când temperatura va coborî până la valori de -18…-16 grade; maxima termică nu va depăși -8 grade.

Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ninsoare vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: