Național

Un băieţel de nici 2 anişori a murit în chinuri groaznice, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte. Familia este în stare de şoc: „N-am putut face nimic”

Tragedie fără margini într-o familie de etnie romă din localitatea Pătrăuțu, din Suceava. Un băieţel de 1 an şi 11 luni a murit, după ce a căzut în oala cu ciorbă fierbinte.

Copilaşul a sfârşit în chinuri groaznice, cu arsuri pe mai bine de jumătate de corp, după ce a căzut în oala cu ciorbă clocotită pregătită de mama lui pentru întreaga familie.

Nenorocirea a avut loc la Pătrăuțu, băieţelul fiind singurul copil al familiei Ton. Copilaşul se afla în casă, unde se juca împreună cu un verișor în vârstă de 3 ani. În casă erau și mama și bunica băiatului, însă totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă.

Ambii copii trăgeau de câte un capăt al unei cârpe, când micuțul s-a dezechilibrat.

Bunica micuţului a povestit cum s-a petrecut tragedia:

„Mama o făcut mâncare pe plită și o pus oala jos, iar când s-a întors spre plită, să ia un capac, băiatul a picat acolo, se juca cu vărul lui și a căzut în oală…. eram și eu în casă, s-a dus prin spatele meu, nu am avut timp să facem nimic”, a spus femeia.

Familia a sunat imediat la 112. Micuțul și mama sa au fost transportați la Urgențe, la Spitalul Județean Suceava, medicii de aici luând decizia ca micuțul să fie transferat, în aceeași noapte, la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Din păcate, băieţelul a murit în noaptea de miercuri spre joi, în ambulanța care îl transporta spre Capitală.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia se vor stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: