Național

Poliţişti atacaţi cu sălbăticie la Galaţi, de trei persoane care au încins un grătar în faţa blocului şi au dat muzica la maxim

Doi poliţişti din Galaţi au fost atacaţi de trei persoane care au făcut grătar pe trotuarul din faţa casei şi au ascultat muzică la volum mare. Oamenii legii au fost loviţi de aceştia când au mers la faţa locului, în urma unor reclamaţii. Apropiaţii suspecţilor îl acuză, însă, pe unul dintre poliţişti de agresiune, fiind demarată o anchetă în acest caz.

Mai mulţi locatari de pe strada Tecuci din municipiul Galaţi au sunat la Poliţie şi au sesizat că în faţa unei case se face grătar şi se ascultă muzică la un volum mare, un echipaj de poliţie deplasându-se la faţa locului.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au fost agresaţi de trei persoane.

„Din probele administrate până la acest moment a rezultat că trei inculpaţi ar fi exercitat violenţe împotriva organelor de poliţie aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu care se deplaseseră la domiciliul acestora în urma unei solicitări formultate de un grup de cetăţeni. În urma violenţelor exercitate de inculpaţi, organele de poliţie au suferit leziuni traumatice care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Prchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Liliana Manoliu.

Cele trei persoane au fost reţinute şi sunt cercetate pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Apropiaţii celor anchetaţi susţin, însă, că unul dintre poliţişti l-ar fi agresat pe unul dintre ei.

„S-a dispus la nivelul IPJ constituirea unei comisii care va analiza modul în care a fost sesizat evenimentul şi modul în care s-au respectat procedurile de intevenţie şi gestionare a evenimentului”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: