Actualitate Național

ASOCIAȚIA „MICNEWS”, TINERI CU SUFLETE MARI,PENTRU NEVOIAȘI !

Sunt foarte motivat să realizez acest articol ,cînd punem în discuție gestul de ajutorare a segmentul social cel mai defavorizat din societatea Românească, al SARACILOR,COPIILOR ABANDONAȚI, PĂRINȚILOR UITAȚI DE COPII ,sau a celor cu venituri foarte mici ce îsi duc existenta de pe o zi pe alta.


Există un proverb romanesc care spune :”AJUTORUL VINE INTODEAUNA,TOT DE LA CEL CARE A CUNOSCUT GREUTATILE VIEȚII ” .
Mare dreptate si adevăr conține proverbul,cei ce dau oră de oră, zi de zi,sprijin nevoiasilor prin voluntariat si bat la portile celor cu bani să sprijine campaniile lor,poate cu succes,poate cu umilință si poate prin tratare cu indiferență de cei ce poate au fost odată săraci, astăzi foarte bogați si au uitat trecutul,sînt un grup de tineri inimoși cu suflet mare.


Acesti tineri au crescut la rîndul lor prin orfelinate si case de copiii,cunoscînd viața grea cu lipsuri si umilințe.
Aceste suflete de AUR ,merită o reverență din partea noastră si doresc să îi cunoasteti si de ce nu să colaborati pentru a susține gestul lor zilnic:
MIHAI CALDARARU = PRESEDINTE;
MARIA VOICU = VICEPRESEDINTE;
ANDREI MARCU = SECRETAR GENERAL,
cît si restul colaboratorilor ce susțin campaniile gîndite permanent de conducere si care nu apar niciodată în față, dar care depun efortul zilnic pentru semeni.

CU INCREDERE GINDESC CAMPANII
DE AJUTORARE!

Acum este în curs de realizare ultima campanie dar nu cea din urmă cu un titlul sugestiv al vieții reale ce o trăiesc, mulți, poate prea mulți din semenii nostrii sub numele:” SARACIA DISTRUGE ROMÂNIA „!.
Prin această campanie Asociația MICNEWS ,dorește să meargă la toate familiil defavorizate din mediul rural, pentru a ajuta cu: alimente,haine,dulciuri si totodată doresc să meargă la „oamenii străzii ” să le ofere o masă caldă.


Ce spuneți dragi prieteni,considerați că putem sprijini gestul de întrajutorare pornit de acesti tineri inimoși? ….
Eu cred că da….ROMÂNII sînt oameni cu darul în suflet si prin unitatea noastră putem salva pe mulți aflați ÎN SUFERINȚA SARACIEI….

Acest buni prieteni ai Trustului de Presă A.Z.I. (Asociația Ziariștilor de Investigații )Rm.Vâlcea, vă îndemnăm să facem un gest OMENESC de a sprijini actiunea lor prin donații de:ALIMENTE,HAINE,JUCARII ,POATE SI SUME DE BANI,fie cît de mici,si cum spun chiar ei prin mesaj:”SĂ MERGEM SĂ-I AJUTĂM PE OAMENII SARMANI,BLESTEMATI DE SOARTĂ „!
Dacă umilele mele cuvinte vă poate deschide inimile dumneavoastra pentru un gest omenesc, o puteti face la sediul Asociatie,personal sau prin cureriat la urmatoarea adresă :
Bucuresti,str.Drumul Cretestilor,nr.15,bl.A,sc.1,ap.19+23,
sector 4 sau la numărul de telefon:0724/713999.
Pentru credibilitate vă bun dragi prieteni la dispozitie inscrisurile legale ale Asociație „MICNEWS”:
ÎNREGISTRATĂ LA JUDECATORIA SECTORULUI 4,SUB NUMARUL 15706/4/2013 ,cu sediul în Bucuresti.

Buni prieteni,oricare dintre noi putem deveni din oameni cu stare bună în oameni săraci, sau văzut atîtea cazuri,tocmai si din acest motiv să sprijinim actiunea acestor bravi tineri de întrajutorare a celor NĂPĂSTUIȚI DE SOARTĂ SI FĂRĂ VIITOR.

„UNITATEA FACE PUTEREA”!

Gheorghe Jianu

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: