Național

Copiii cu dizabilități din Sectorul 4 au primit două microbuze moderne, adaptate pentru transportul în scaun rulant

La Centrul de Zi pentru Recuperare Copil cu Dizabilităţi “Harap Alb” a avut loc o recepție inedită la care au participat reprezentanți de marcă ai mediului diplomatic, ai administrației locale, ai mediului de afaceri dar și reprezentanți ai ONG-urilor.

Am marcat finalizarea proiectului dintre DGASPC Sector 4 și Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA), în urma căruia parcul auto a fost îmbunătățit prin donația a două microbuze moderne adaptate pentru transportul copiilor în scaun rulant.

Alături de Excelența Sa, domnul Osman Koray Ertaș, Ambasador al Republicii Turcia și dl. Haci Ahmet Daștan, Coordonatorul Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA), primarul Sectorului 4, dl. Daniel Băluță împreună cu Mihaela Ungureanu, Director General DGASPC Sector 4, au vizitat centrul și pe cei 100 de copii care beneficiază zilnic de cele mai bune servicii.

Copiii au fost încântați de vizita musafirilor, de cadourile aduse de oaspeți dar mai ales de noile microbuze pe care le vor folosi zilnic pentru a ajunge de acasă la centru.

În cadrul conferinței de presă, am fost impresionați de cuvintele excelenței sale, dl. Osmai Koray ERTAȘ care a afirmat că pentru dumnealui părinții acestor copii sunt eroii nevăzuți ai societății. De asemenea, dl. Haci Ahmet Daștan, Coordonatorul TIKA, a ținut să precizeze că este unul din proiectele sale de suflet pentru că beneficiarii acestor microbuze sunt niște suflete ce trebuie apreciate și susținute în lupta lor zilnică cu dizabilitatea cu care s-au născut.

DGASPC Sector 4 dorește pe această cale să mulțumească din nou acestor oameni minunați care au ținut să își aducă aportul petru îmbunătățirea serviciilor sociale prin facilitarea transportului de la casele lor la centru.

About the author

News

Add Comment

Click here to post a comment

Lasă un răspuns

Articole recente

%d blogeri au apreciat: